Mijn missie, mjn visie
wens training en coaching "Doe
wat
werkt.

Werk
wijs!"

Werk-Wijze

Iedereen kan zijn gedrag en resultaat in positieve zin veranderen. Tenminste, als er een WENS is. Effectieve communicatie en gedrag begint bij jezelf en WENS Training & Coaching biedt hiervoor maatwerkondersteuning in trainingen, workshops, in-company trajecten en individuele coaching. Ik werk vanuit mijn persoonlijke waarden; Plezier, Vertrouwen, Ontwikkeling en Kwaliteit. Dat zie je ook terug in onze samenwerking.

Mijn visie: Dat ieder op zijn eigen wijze doet waartoe hij zich gedreven voelt, vanuit contact, zodat mensen zichzelf en elkaar versterken vanuit hun unieke kwaliteiten.

Mijn missie: Vergroten van het succes van mensen en organisaties. Door communicatietraining, coaching en advies breng ik inzicht en beweging in structuren en processen. Mensen vanuit eigen verantwoordelijkheid laten leren zodat ze nog beter (en met meer plezier) functioneren.

Dynamische aanpak: Om de gewenste doelstelling te behalen, kies ik dat instrument, dat in jouw situatie het beste resultaat oplevert. Maatwerk ondersteuning bestaat daarom uit een combinatie van succesvolle elementen uit NLP, oplossingsgericht werk en systemische opstellingen, aangevuld met actuele en praktische inzichten. Vanuit deze oplossingsgerichte optiek werk ik ook samen of verwijs ik door naar zorgvuldig geselecteerde professionals, wanneer dat gezien de aard van de opdracht wijs is.

POSTBUS 1047
2302 BA LEIDEN
T 071 - 5313144
M 06 - 421 20 451
MAIL NAAR WENS