Coach jezelf, haal het beste uit jezelf in 2 dagen
wens training en coaching "Je
ziet
meer
door
een
schone
bril"

Coach jezelf

Coaching is hot! je kunt geen blad open slaan of het gaat erover. Zo is er een voetbalcoach, loopbaancoach en er zijn zelfs mensen die zich levenscoach noemen.

De kracht van alle vormen van coaching zit ‘m in jou! Coaching is een praktisch hulpmiddel, waardoor jij ontdekt hoe jij antwoorden kunt vinden op vragen die jou bezig houden. Op een manier die voor jou werkt. Dus: Coach jezelf!

Wanneer je werkt in de zorg ben je voortdurend bezig met het welzijn van anderen, waarbij jij als mens een cruciale factor bent. Dus hoe jij in je vel zit, is direct bepalend voor de kwaliteit van jouw werk.

Vaak zijn we zo hard aan het balanceren tussen werk, gezin, sport en 1001 andere dingen, dat we vergeten om even stil te staan bij onszelf. Intussen gaan we vaak door met die dingen die we altijd al deden en krijgen we steeds hetzelfde resultaat. Soms zijn we daar heel happy mee en soms kan coaching helpen om nieuwe manieren te ontdekken om een ander (beter) resultaat te bereiken.

Coaching gaat om inzicht, vanuit oprecht geïnteresseerde vragen, zoals bij voorbeeld:

- Hoe goed zorg jij voor jezelf of sta je stil bij jouw eigen welzijn?

- In hoeverre reageer jij op je omgeving en bepaalt dat wat jij (niet) doet?

- Wat zijn jouw kwaliteiten en hoe zorg je dat je uit je valkuilen blijft?

- Waar loop je tegenaan in jouw team, thuis of in contacten met familie en hoe ga je daar effectief mee om?

- Hoe vind ik de kleinste verandering met het meeste resultaat?

- Wat zijn de persoonlijke waarden die mijn (on)geluk bepalen?

- Wat wil ik (niet) veranderen en hoe doe ik dat?

- Hoe ben ik mijn eigen coach en maak ik keuzes waar IK tevreden over kan zijn?

WENS Training & Coaching biedt een uniek traject aan, waarbij deze en andere vragen centraal staan. Het wordt een dynamisch, interactief geheel met praktische oefeningen, gebaseerd op jouw persoonlijke situatie. De trainingen van WENS zijn altijd oplossingsgericht, met humor en vanuit een positieve nuchtere grondhouding. 

 

Aan de hand van praktische theorie ga je afwisselend zelf aan de slag, of wissel je ervaringen uit in subgroepen. De trainer/coach verzorgt (schriftelijke) opdrachten, zodat je ook de tijd tussen de trainingsdagen optimaal kan benutten. Jouw bijdrage en bereidheid om het experiment aan te gaan en eens iets anders te doen dan je gewend bent, zijn doorslaggevend voor het succes van deze training. Voor jou en wellicht ook voor je omgeving.

Er zijn max 12 plaatsen beschikbaar, dus geef je snel op!

POSTBUS 1047
2302 BA LEIDEN
T 071 - 5313144
M 06 - 421 20 451
MAIL NAAR WENS